Marc Henri Quere is geboren in 1986 en stond lange tijd bekend als dé nachtfotograaf van Leeuwarden. Tegenwoordig rolt hij met zijn camera om zijn nek door Leeuwarden en legt de stad krachtig vast. Gebouwen, volk, auto’s, Cambuur – het fundament van Leeuwarden spreekt in zijn foto’s. 
Naast stads-en landschapsbeelden, legt hij ook mensen vast. Enkelportretten, dubbelportretten of groepsportretten, hij zet kracht achter ieder beeld. Daarnaast geeft Marc vorm. Tal van ondernemers en artiesten illustreren zichzelf met een logo van Marc, ieder met hun eigen uniciteit. Van zijn stage bij Vice, het uitbrengen van Rolling Skateboard Magazine, werken in Studio 202 en samenkomen met andere kunstenaars in Farsk. 
Marc zoekt zelf wel uit wat hij wel of niet wil maken. Dit autodidactische heeft ervoor gezorgd dat hij is waar hij nu is. Altijd op pad om nieuwe plekken, mensen en projecten te ontdekken. Dat blijft hem prikkelen en dat krachtig vangen in beeld maakt Marc Henri Queré de fotograaf wie hij nu is.
OPRECHT / EIGENZINNIG
VRIJHEID / GEVOELIG / SPORTIEF
SPEELS / NATUUR / HIER EN NU
NOSTALGISCH / VERTRAGEN /
VERBINDEN / LIEFDE / DROMER
FILOSOFISCH / UITVINDER /
VERKENNER / LOYAAL / VIBEN /
ILLUSIONEREN / VERDWALEN /
ANALYTISCH / AVONTUURLIJK /
MELOMAAN / IMPERFECTIE /
SUPER HEITIE
Back to Top